Stap binnen in de bruisende wereld van sportmode bij het Sports Business Center in Leusden, waar elke ontmoeting een kans is om nieuwe inspiratie op te doen.

Dit keer brachten we een bezoek aan de stijlvolle showroom van het Zweedse merk Röhnisch, waar we met een warm welkom werden ontvangen door Sasja Wissink (Sales Representative voor Nederland en België). Sasja laat je kennismaken met de nieuwste collecties van dit sportmerk, vol met Scandinavische flair en doordachte functionaliteit.

Maar eerst, even voorstellen…

Introductie
Maak kennis met Sasja Wissink, de kracht achter Röhnisch in Nederland. Sinds 2015 zet Sasja zich vol enthousiasme in als Sales Representative, waarbij ze het hele land doorkruist. Met een zichtbare passie voor het merk organiseert Sasja onder andere clinics, workshops en bezoekt ze met regelmaat haar klanten, waardoor ze een essentiële rol speelt in het bevorderen van de verkoop en groei van Röhnisch in Nederland en België.

 

Als de spil van alles wat met het merk te maken heeft in Nederland en België, is Sasja verantwoordelijk voor verschillende aspecten op het gebied van sales. Sasja’s toewijding en vastberadenheid zijn onmisbaar voor het succes van Röhnisch op de Nederlandse markt.

Nu we een glimp hebben opgevangen van Sasja’s rol binnen Röhnisch, laten we de spotlight richten op het merk zelf. Wat zijn de kernwaarden en het unieke karakter van Röhnisch dat het tot een belangrijke speler maakt in de wereld van sportkleding?

IMG_5291
showroom-rohnisch

Röhnisch is een Zweeds familiebedrijf en werd opgericht in het begin van de jaren 1940 en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 75 jaar geleden. Het merk is ontstaan met een toewijding aan het creëren van hoogwaardige sportkleding voor vrouwen. Met een focus op functionaliteit, stijl en duurzaamheid heeft Röhnisch zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van sportmode.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Stockholm, waar Sasja ook een aantal keer per jaar te vinden is.

 

For women, by women
Een belangrijke peiler binnen Röhnisch. Dit weerspiegelt de verbintenis om vrouwen te ondersteunen in hun sportieve levensstijl. Als een merk dat is opgericht door vrouwen en wordt geleid door vrouwen, begrijpen ze de unieke behoeften en uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd in de wereld van sport en activiteit. Röhnisch laat vrouwen zich zelfverzekerd, comfortabel en krachtig voelen.

Sustainability
Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij Röhnisch. Het merk streeft ernaar om via hun platform zoveel mogelijk informatie te verstrekken over hun producten, materialen en ecologische voetafdruk. Het doel is om tegen 2025, 100% van hun producten te produceren uit minstens 70% gerecycled, ecologisch of biologisch afbreekbaar materiaal.

Activewear
Voor vrouwen die zich inzetten voor een actieve levensstijl, biedt Röhnisch een uitgebreide collectie trainings- en activewear die prestaties en stijl combineert. Of je nu naar de sportschool gaat, een rondje hardlopen, yoga beoefent of deelneemt aan groepslessen, Röhnisch heeft kleding die geschikt is voor elke activiteit. De trainings- en activewear is gemaakt van hoogwaardige, ademende materialen die vocht afvoeren en comfort bieden.

Golfkleding

Naast een ruim aanbod aan activewear, focust Röhnisch zich ook op golfkleding. De golfkleding van Röhnisch combineert geavanceerde technologieën met een Scandinavisch design, wat resulteert in kleding die zowel functioneel als modieus is.

De collectie omvat alles wat een golfer nodig heeft, van poloshirts en golfbroeken tot jassen en accessoires zoals sokken en petten. Ook deze items zijn ontworpen met aandacht voor details zoals stretchmaterialen voor optimale bewegingsvrijheid voor comfort tijdens lange dagen op de baan.

 

Röhnisch mocht de overwinning bij de Award voor Beste Leveranciers in 2020, georganiseerd door het SBC, op hun naam schrijven, dankzij hun duurzame producten, de betrokkenheid van het salesteam en het persoonlijke contact met de retailerpartners.

Sasja, bedankt voor je gastvrijheid en enthousiasme waarmee je ons kennis hebt laten maken met Röhnisch. We kijken uit naar wat de toekomst voor dit geweldige sportmerk in petto heeft en blijven enthousiast over de inspiratie die het vrouwen wereldwijd biedt om actief te blijven.”

Wil je meer informatie over Röhnisch?

Neem dan gerust contact op met Sasja via sasja.wissink@rohnisch.com

nl_NL