Duik met ons in het Sports Business Center, waar we maandelijks op bezoek gaan bij de showroom(s) van onze collega’s in het Sport Business Center. We starten het avontuur in 2024 bij niemand minder dan L-Fashion Group.

Na een warm welkom van Remco Pelser (Country Manager Benelux) kregen we een uitgebreide rondleiding door de omvangrijke showroom. L-Fashion Group is gevestigd bij de hoofdentree van het SBC.

Maar eerst, even voorstellen…

Introductie

“Mijn naam is Remco Pelser. Meer dan 40 jaar geleden begon mijn vader, Marcel Pelser, met het agentschap van het merk Luhta in de Benelux. In 2003 ben ik begonnen met Icepeak en sinds 2013 als countrymanager verantwoordelijk voor alle merken van L-Fashion Benelux (Luhta, Icepeak, Rukka en Dachstein), die sinds 2013 een dochteronderneming is van het Finse moederbedrijf.”

“We werken met een heel vast team. Miriam (is al meer dan 30 jaar werkzaam), Robbert, Ben, Arthur en Bart.

In België en Luxemburg werken we al heel lang met Gunther en Christophe Heuvelmans. Daarnaast zijn op kantoor onze collega’s Esther en Claudia niet weg te denken.”

Al meer dan 25 jaar zijn wij met onze showroom in het SBC te vinden. En dat bevalt ons nog steeds heel goed!”

Merken bij L-Fashion Group
De showroom huisvest een scala aan merken met elk een uniek verhaal. Of je nu op zoek bent naar kleding, accessoires, schoenen of zelfs woondecoratie, ze hebben het allemaal.

“Wij voeren de merken Luhta, Icepeak, Rukka en Dachstein in de Benelux.

Luhta is het oudste merk en bestaat inmiddels 117 jaar en is nog steeds een mooi Fins familiebedrijf (fam Luhtanen). Icepeak (sinds 1996), Rukka (sinds 1950) en Dachstein (sinds 1925) voegen elk hun eigen karakter toe aan onze collecties.”

Altijd in beweging
“We houden vast aan de prijs, kwaliteit en design ratio die altijd klopt. Elk seizoen brengen we nieuwe producten en designs uit om aan de wensen van consumenten en inkopers te voldoen.

Sinds een aantal jaren heeft ons Finse moederbedrijf het Oostenrijkse merk Dachstein overgenomen. Een spannende ontwikkeling waar we trots op zijn.”

Teamspirit in Leusden
Miriam en Robbert schitteren met de verkoop van Luhta (kleding, accessoires en schoenen), terwijl Arthur en Bart de leiding hebben bij Icepeak (kleding, accessoires en schoenen). Ben staat aan het roer voor Rukka en Dachstein.

Samen vormen ze een team dat gedreven is om de klanten de beste ervaring te bieden.

Wereldwijde trends
De vleugels bij L-Fashion Group strekken zich uit over meer dan 50 landen.

“Van Japan tot de Benelux, we houden vinger aan de pols van de mode, sport- en outdoorindustrie. Met onder andere een eigen vestiging in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwisterland en zelfs Japan krijgen we inzicht in trends die we daarna kunnen doorvoeren in andere landen.”

De showroom van L-Fashion Group is niet alleen een showcase van mode, sport en outdoor maar ook een knooppunt van wereldwijde inspiratie.

Remco en team, bedankt voor de gastvrijheid en rondleiding in jullie prachtige showroom. Het enthousiasme en de positiviteit straalt er bij jullie team vanaf, mooi om te zien!

We wensen jullie onwijs veel succes met alle ontwikkelingen en tot ziens in het Sports Business Center!

Wil je meer informatie over L-Fashion Group? Neem dan gerust contact op met Remco via remco.pelser@luhta.com.

nl_NL