Meld je aan als gastmerk

Brand event spring summer

maandag 10 juni 2024

Overzicht deelnemende gastmerken 2024

Brand Event spring summer

Op maandag 10 juni 2024 organiseert het Sports Business Center samen met verschillende merken en exposanten het Brand Event Preview Spring/Summer 2025!  Op deze dag hebben geselecteerde merken de mogelijkheid om hun collecties voor Spring Summer 2025 te presenteren.

Klik hier voor alle gevestigde merken in het Sports Business Center

Het beursconcept van de wintereditie wordt hiermee naar de zomer gebracht, met de focus op thema’s zoals outdoor, golf, racketsports, hockey, swimwear, teamsport, training, eyewear, fitness, running, bike, sport fashion. In combinatie met de gastexposanten op de beursvloer, wordt er een unieke dag gecreëerd waar inkopers in één dag de hele markt kunnen verkennen.

Wil jij met je collectie te zien zijn tijdens het Brand Event Spring Summer op 10 juni? Dat kan. Op deze pagina lees je meer informatie die je moet weten indien je als gastexposant wilt aansluiten.

Ruime opzet
Het Sports Business Center heeft letterlijk en figuurlijk alle ruimte om dit inkoop- en oriëntatiemoment voor de vakhandel te organiseren. Bij ons is het mogelijk om een stand in de beursruimte maar ook een eigen showroom te huren, behoort tot de mogelijkheden.

Details beurs
De beurs wordt gehouden in onze eventzaal K25, met ruim 600m², met vast geïnstalleerde verlichting, handige tussenwanden en een gezellig cateringplein bij binnenkomst. Deze ruimte biedt een ideale setting voor in totaal 20 beschikbare stands. Wacht dus niet te lang en meld je hiervoor aan! Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om voor deze dag een showroom te huren in het Sports Business Center, waar je meer ruimte hebt om je merk(en) nog beter te laten zien en de ruimte volledig helemaal naar eigen smaak en wens in te richten. Je staat dan dus niet in de beurszaal met andere exposanten. Zo kun je op deze dag jouw collectie(s) op optimale wijze presenteren.

Standbouw & prijzen 
De stands in de beurszaal K25 worden “ready to use” opgeleverd. Genoemde, onderstaande bedragen zijn inclusief kant-en-klare standbouw die bestaat uit: 1 tafel met stoelen, verlichting, stroompunt & wifi, kledingrek en catering voor standhouders en bezoekers. Kies je ervoor om een showroom te huren? Dan heb je de gehele showroom tot je beschikking om deze naar eigen wens in te richten. 

Sports Business Center Vergaderruimte of Beurszaal huren Leusden
In de beurszaal K25 Eigen showroom 

Pakket 1 (€749) 
Lage witte tafel + 4 stoelen 
Max. 4 kledingrekken  

Pakket 1 (€1495,-) 
Lage witte tafel + 4 stoelen 
Max. 4 kledingrekken  

Pakket 2 (€849,-) 
Statafel x 2 Barkukken x4 
Max. 4 kledingrekken 

Pakket 2 €1595,-) 
Statafel x 2 Barkukken x4 
Max. 4 kledingrekken 

 

Wij willen je er vriendelijk op attenderen dat de stands en showrooms bij oplevering voorzien zullen zijn van standaard materialen: tafels, stoelen en kledingrekken. Het is de verantwoordelijkheid van de gastexposanten om de verdere invulling en inrichting van hun stands te verzorgen. Gelieve eigen benodigdheden en decoraties mee te nemen om de stands naar wens aan te kleden. Naast de beschikbaar gestelde voorzieningen zoals wifi, licht, stroom en vaste presentatiematerialen, dien je zelf te zorgen voor de complete aankleding van uw stand.

Uitnodiging & communicatie 
Voorafgaand aan het SBC Brand Event wordt er een uitgebreid communicatietraject opgezet om deelnemers en bezoekers te informeren en enthousiasmeren. 

Dit omvat onder andere:
– Persoonlijke uitnodigingen aan de meer dan 2.000 geregistreerde bezoekers van het centrum
– Redactionele aandacht en in relevante vakblad(en)
– Aankondigingen op de website en social mediakanalen van Sports Business Center en partners
– Partnerlinks, zoals InRetail, EK (Intersport/Runnersworld), ANWR Garant (SPORT 2000) en Outdoorspecialist
– Bannerpakketten voor eigen bezoekers-marketingcampagnes.
– Beursplattegronden met vermelding van alle standhouders. 

Na afloop van het evenement wordt er een slotbericht naar verschillende mediapartners en retailers gestuurd. 

Programma

  • Vanaf 09.30 uur: Inloop en ontvangst met koffie / thee met iets lekkers 
  • 10:00 – 16:00 uur: Alle showrooms open en gastexposanten aanwezig in beurszaal K25 
  • 12.00 – 13.30 uur: Uitgebreide lunch  
  • Vanaf 16.00 uur: Afsluitende borrel met een hapje en drankje
  • 16:30 – 17:00 uur: Uitreiking Peter Dankaart Cup 2024, georganiseerd door Sport Partner: Wie is de beste retailer van Nederland?

We ontvangen je graag met koffie/ thee en iets lekkers. De lunch is van 12:00 tot 13:30 uur beschikbaar. Vanaf 16:00 starten we een borrel om de dag gezamenlijk af te sluiten. 

Informatie & aanmelden 
Meld je dan nu aan als gastexposant via onderstaande link. Zodra je het formulier hebt ingevuld hebt, ontvang je van ons een bevestiging van je deelname per mail.

Heb je vragen over het event of over je aanmelding? Bekijk onze briefing of stuur een bericht naar marketing@sportsbusinesscenter.nl

Aangezien inschrijvingen op volgorde van aanmelding worden behandeld en er maar een beperkt aantal stands beschikbaar zijn, adviseren wij je om snel te reageren. 

nl_NL